the edge observatoire

The Edge: praktische informatie over de sterrenwacht

3
minuten

The Edge: praktische informatie over de sterrenwacht

Secties tonen Secties bedekking

The Edge is het hoogste observatorium in New York en een van de populairste in de Amerikaanse megapolis. Dit observatiedek, herkenbaar aan de enorme naar buiten hellende glazen ramen, valt vooral op door de kwaliteit van het uitzicht. Kom alles te weten over The Edge met nuttige informatie over deze attractie vóór uw reis naar New York.

The Edge Observation Deck, New York’s nieuwe must-see observatorium

The Edge bevindt zich op de 100e verdieping van het Hudson Yards-gebouw. Sinds de opening op 11 maart 2020 heeft het zich snel gepositioneerd als een van de beste observatiedekken in New York.

the edge hudson yards
© The Edge – Parry, Eli

Ontdek vanaf de top van de 345 meter een 360° panorama van Manhattan. Heel Midtown ligt in uw gezichtsveld, inclusief het Empire State Building. In de verte ziet u ook de Hudson River en de beroemde Brooklyn Bridge.

© The Edge – Parry, Eli

Buitenervaring

Indrukwekkend, duizelingwekkend, intens… Zo kun je de heenreis van The Edge beschrijven. Voor sensatiezoekers is het een droom die uitkomt. Als je op de glazen vloer staat, voelt het alsof je in de leegte zweeft. Van waar je staat, kun je 100 verdiepingen naar beneden kijken.

© The Edge – Parry, Eli

Beklim vervolgens de trap naar het buitenplatform van het observatorium. Achter de schuine glazen ramen heeft u een nog prachtiger uitzicht over de stad. Het uitzicht is ideaal voor het maken van foto’s.

Vervolg dit luchtavontuur naar City Climb: de hoogste gebouwenklim ter wereld. Wees bereid om uit uw comfortzone te stappen terwijl u naar een hoogte van 387 meter klimt. Onder begeleiding van een professionele klimgids gaat u helemaal naar boven, buigt u voorover en kijkt u naar beneden.

Nuttige informatie

Openingstijden

The Edge is dagelijks geopend van maandag tot en met donderdag van 10.00 tot 22.00 uur; vrijdag, zaterdag en zondag van 10.00 tot 23.00 uur.

Hoe kom je daar?

Neem metro nummer 7, dat is de hoofdlijn naar Hudson Yards.

The Edge is te bereiken via de 4e verdieping van winkelcentrum The Shops & Restaurants.

Restauratie

The Peak Restaurant and Bar bevindt zich op de 101e verdieping van het gebouw. Het is een luxe restaurant. Verder biedt de wijk Hudson Yards een ruime keuze aan restaurants die typische New Yorkse gerechten serveren.

The Edge ticketprijzen

Tickets voor The Edge zijn verkrijgbaar vanaf 39€. Kinderen van 5 jaar en jonger hebben gratis toegang.

Klassiek

$40

Kies een dag en tijd voor een bezoek.

Flex

$60

Kies een dag.

Kom wanneer je wilt.

Premium

$75

Kies een dag.

Kom op een tijdstip naar keuze.

Vertrek met een gepersonaliseerd fotoalbum.

Geniet van een glas champagne.

City Climb

$185

De gevel beklimmen.

Een video van je ervaring.

Toegang tot The Edge.

Ontvang een herinneringsmedaille.

Ons advies voor het kiezen van uw The Edge tickets

Als je al weet hoe laat je bij The Edge zult zijn, koop dan de General Admission Tickets, die ook het goedkoopst zijn.

De andere optie, Flex tickets, biedt meer flexibiliteit. Met deze tickets kunt u gemakkelijk uw bezoektijd kiezen wanneer u in New York bent.

The Edge is inbegrepen in verschillende Passes. Als u meer wilt weten en meerdere toeristische attracties wilt bezoeken tijdens uw verblijf, bekijk dan onze vergelijkingsgids voor New York Pass en bespaar geld.

– Goed om te weten

Wanneer bezoek je The Edge?

Overdag of ’s nachts, elk moment van het bezoek biedt een andere ervaring.

In de ochtend is de activiteit zeer aangenaam, omdat het dan minder druk is. Terwijl het bezoek bij zonsondergang veel intenser is, ook al is de attractie dan vol met mensen. Hoe dan ook, de beste manier om de zonsondergang te bezoeken is om een uur van tevoren te reserveren. Zo kun je het in alle rust doen. The Edge Observation Deck is een nieuwe must-see attractie tijdens je reis naar New York. Profiteer er nu van en boek je tickets direct online voor de beste tarieven.

Deel uw mening

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.